Info vedr. CORONA

Kære forældre og elever på Ellemarkskolen

I går den 23.marts fortalte Statsminister Mette Frederiksen, at man i Danmark ville fortsætte frem til 13.april med de igangværende initiativer omkring nedlukning af store dele af Danmark.

Det betyder, at vi på Ellemarkskolen fortsat er lukket ned for fysisk adgang til skolen, men at vi fortsat underviser virtuelt.

Vi gør vores allerbedste, for at lave skole selvom vi ikke er sammen. Undervisning, dialog og skolefællesskab er for en tid via Aula, MinUddannelse og O365.

Vi er meget bevidste om, at det er udfordringer med at blive undervist på denne måde. Nærhed, øjenkontakt, samarbejde og forklaringer er selvfølgelig udfordret som virkeligheden er lige nu. Det vigtigste er at eleverne oplever, at de fortsat er en del af skolefællesskabet, og at de har noget skolearbejde der udfordrer dem på den gode måde.

Hvis I som forældre oplever, at jeres barn har problemer med at komme på systemerne eller har udfordringer med skolearbejdet, må I endelig kontakte lærerne, der er klar til at hjælpe. Alle er bevidste om, at det er en særlig situation, og det betyder at vi i fællesskab skal finde vejen så eleverne får det bedst mulige udbytte af undervisningen.

Hvis I som forældre har brug for nødpasningsordningen til jeres barn ud fra ministeriets retningslinjer for nødpasning, bedes I sende en mail til skolens fællespostkasse ellemarkskolen@koege.dk

og fortælle følgende:

• Barnets navn og klasse
  • Begrundelse for behovet for pasning
  • Pasningsbehovets omfang: Er det både skole og SFO-tid mm.
  • OBS. Giv skolen besked, hvis barnet skal have opretholdt en kørsel. Som udgangspunkt bliver alle kørselsordninger automatisk annulleret fra d. 16.marts til og med fredag d. 13.april.

Vi glæder os til at se jer alle igen

Gode hilsner

Skolens ledelse